zoekmachine optimalisatie

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Meer bezoekers naar je website door zoekmachine optimalisatie, klinkt goed toch? Maar wat is SEO eigenlijk? Kort gezegd is zoekmachine optimalisatie het optimaliseren van jouw website om een hogere positie binnen de zoekmachine Google te krijgen. Door je website te optimaliseren wordt deze steeds relevanter voor Google, hierdoor krijg je een hogere positie en word je dus beter vindbaar. Het resultaat hiervan is dat je meer bezoekers, leads en conversies krijgt.

Dit kun je van ons verwachten

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Kennismaking

Je hebt er voor gekozen om te starten met zoekmachine optimalisatie, tijd voor een kennismaking. We komen graag meer te weten over je bedrijf en doelstellingen. Samen bepalen we wat de juiste strategie is om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Voorstel

Na een succesvolle kennismaking gaan we een voorstel maken. Vaak starten we met een SEO analyse, op basis van deze analyse krijgen we een beter beeld van wat je huidige posities zijn. Ook kunnen we zo bepalen waar we ons op gaan focussen tijdens jouw SEO traject.

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Analyse

Yes, we gaan samenwerken! Tijd om te starten met een SEO analyse. Een SEO analyse kunnen we al uitvoeren vanaf €499.- . Na het uitvoeren van de analyse maken we een plan van aanpak op basis van het besproken voorstel.

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Optimaliseren

Nu we beter inzicht hebben in jou organische posities kunnen we starten met optimaliseren. Je kunt er voor kiezen om alle werkzaamheden door ons te laten uitvoeren, of om zelf ook wat taken op te pakken. Go OnlyForward!

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we beantwoorden je vragen binnen 24 uur. 

de 3 peilers binnen zoekmachine optimalisatie

Binnen zoekmachine optimalisatie richten we ons op 3 pijlers. Techniek, Linkbuilding/Autoriteit en Content optimalisatie. Het van belang dat alle 3 deze pijlers worden geoptimaliseerd om een zo goed mogelijke positie binnen Google te behalen. Hier onder meer informatie over deze 3 peilers.

Peiler 1: Techniek

De techniek van je website zorgt voor een betere gebruiksvriendelijkheid, dit is een van de belangrijkste redenen waarom Google hier veel waarde aan hecht. Daarnaast zorgt een technisch goede website ervoor dat Google je site makkelijk kan lezen. Een aantal belangrijke punten bij techniek zijn snelheid, responsiviteit, meta en titel descriptions. Onze zoekmachine optimalisatie specialisten kunnen je helpen om ook jouw website te optimaliseren. 

Google ads remarketing
Enquete conversie optimalisatie

Peiler 2: Linkbuilding/autoriteit

Linkbuilding ofwel autoriteit is een erg belangrijke peiler binnen zoekmachine optimalisatie. Op deze manier bepaald Google de betrouwbaarheid/autoriteit van je website. Je kunt de betrouwbaarheid van je website vergroten door het verkrijgen van kwalitatief en relevante backlinks. Hoe meer goede en betrouwbare backlinks je hebt, hoe betrouwbaarder je website is volgens Google.

Peiler 3: Content

De meest bekendste van deze 3 pijlers, content. Content is de tekst en afbeeldingen die je op je website toont. Op deze manier weet Google waar je website en pagina’s over gaan. Door het optimaliseren of schijven van de juiste content kun je jouw positie binnen Google verhogen. Daarnaast is het tonen van de juiste content ook van belang voor een goede gebruikerservaring, wat kan leiden tot extra conversies. Go OnlyForward. 

LinkedIn remarketing

Waarom OnlyForward

Jarenlange ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring in digital marketing is elke case haalbaar. In deze jaren hebben we al vele mooie resultaten mogen bereiken.

Transparant en eerlijk

We houden van een persoonlijke en transparante aanpak, met een duidelijk verhaal wat wel of niet mogelijk is. Bij ons weet je waar je aan toe bent.

Maximaal resultaat

Voor ons draait online marketing om het boeken van resultaat, samen met de klant. We nemen geen genoegen met minder, maximaal resultaat voor het juiste bedrag.

SEO Analyse vanaf €499.-

Het is belangrijk om een SEO analyse uit te voeren voordat je start met zoekmachine optimalisatie. Bij ons kan dit al vanaf €499.-.

Je zit nergens aan vast

We werken niet met langdurige contracten of abonnementen, we leveren gewoon goed resultaat. Bij ons zit je nergens aan vas

Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wij houden van aanpakken. We zetten graag een stapje extra om ons gezamenlijk doel te bereiken. Korte lijnen en ook bereikbaar na kantooruren.

Wat zeggen anderen

×