Remarketing

Wat is remarketing?

Dat een bezoeker van je website niet direct overgaat tot het plaatsen van een bestelling of invullen van een formulier, kan met veel factoren te maken hebben. Onze oplossing hiervoor is remarketing uitbesteden! 

Remarketing is een methode die veel wordt gebruik door online marketeers. Remarketing is het tonen van gerichte banners, video’s of tekstadvertenties aan bezoekers die al eens op je website zijn geweest. Als een bezoeker bijvoorbeeld zwarte sneakers van het merk Nike op je website heeft bekeken, kun je vervolgens banners van dit product tonen. Dit kan op partnersites van Google of op Social media via Facebook of Instagram bijvoorbeeld. Vaak wordt remarketing ingezet met andere SEA kanalen.

Wil jij remarketing uitbesteden? Lees snel verder. 

Dit kun je van ons verwachten

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Kennismaking

Je hebt er voor gekozen om te starten met remarketing, tijd voor een kennismaking. We komen graag meer te weten over je bedrijf en doelstellingen. Samen bepalen we wat de juiste strategie is om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Voorstel

Na een succesvolle kennismaking gaan we een voorstel maken. Vaak wordt er gekozen voor een mix van verschillende online marketing kanalen, je kunt er ook voor kiezen om eerst te starten met retargeting. Uitbreiden kan altijd nog.

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Inrichten

Yes, we gaan samenwerken! Tijd om de remarketing campagnes in te richten, speciaal afgestemd op jouw bedrijf en doelgroep. Afhankelijk van de kanalen die je hebt gekozen gaan we starten met het bouwen van jouw campagnes. Dit kan zijn via bijvoorbeeld Google Ads of Facebook.

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Optimaliseren

We zijn live! Nu is het tijd om er voor te zorgen dat we het juiste verkeer, voor het juiste bedrag, naar je website leiden. Wij checken je campagnes dagelijks (service). Het optimaliseren van je campagnes vindt wekelijks plaats.

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we beantwoorden je vragen binnen 24 uur. 

Welke vormen van remarketing zijn er?

Remarketing, ookwel retargeting genoemd, kun je op veel verschillende manieren inzetten. Er zijn verschillende platformen die de mogelijkheid bieden voor retargeting, een aantal hiervan hebben we verder uitgelicht.

Kies je voor remarketing? Wij helpen je graag verder. 

Google Ads remarketing uitbesteden

We hebben eerder al gesproken over het inzetten van remarketing via Google. Door middel van het plaatsen van een Tag op elke pagina van je website kunnen we je bezoekers segmenteren. Vervolgens wordt de bezoeker opnieuw benaderd via een banner of tekst advertentie. Wij adviseren om het Google display netwerk te gebruiken en beeld banners te tonen. Het Google display netwerk beschikt over meer dan 2 miljoen partner sites en 650.000 apps waar jouw banners getoond kunnen worden.

Retargeting voorbeeld google
social media retargeting

Facebook en Instagram remarketing

Net als bij retargeting via Google is het van belang dat je een Tag (Pixel) plaatst op elke pagina van je website. Na het plaatsen van de pixel is het mogelijk om je websitebezoekers te retargeten. Dit kan via gepersonaliseerde advertenties. Retargeting is beschikbaar voor Facebook en Instagram.

LinkedIn remarketing uitbesteden

Na het plaatsen van de Insigd Tag van LinkedIn heb je de mogelijkheid om advertenties te tonen aan je bezoekers op het platform LinkedIn. Dit is de ideale manier als je in de zakelijke branche werkt en business 2 business advertenties wilt laten zien.

Linkedin adverteren

Dynamische remarketing

Dynamische remarketing van Google gaat een stapje verder dan standaard targeting. Op deze manier worden bezoekers van je website precies gevolgd en weet je precies wat ze op jouw website doen. Vervolgens tonen dynamische remarketing advertenties precies de producten die door de bezoeker zijn bekeken. Deze manier van remarketing is erg geschikt voor e-commerce webshops.

Remarketing voor zoekmachine advertenties

Remarketing via zoekadvertenties (RLSA) is een makkelijke manier van retargetten binnen Google. Hiermee kun je mensen die al eens op je website zijn geweest tekstadvertenties laten zien. Het verschil met Google Display advertenties is dat je nu geen banners laat zien op Google partner sites, maar advertenties zodra een bezoeker binnen de zoekmachine Google een zoekopdracht invoert.

Waarom OnlyForward

Jarenlange ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring in online marketing is elke case haalbaar. In deze jaren hebben we al vele mooie resultaten mogen bereiken.

Transparant en eerlijk

We houden van een persoonlijke en transparante aanpak, met een duidelijk verhaal wat wel of niet mogelijk is. Bij ons weet je waar je aan toe bent.

Maximaal resultaat

Voor ons draait online marketing om het boeken van resultaat, samen met de klant. We nemen geen genoegen met minder, maximaal resultaat voor het juiste bedrag.

Campagnes vanaf €350.- p/m

Wil je jouw campagnes uitbesteden? Dit kan bij ons al vanaf €350.- per maand. Mogelijk voor elk advertising platform.

Je zit nergens aan vast

We werken niet met langdurige contracten of abonnementen, we leveren gewoon goed resultaat. Bij ons zit je nergens aan vas

Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wij houden van aanpakken. We zetten graag een stapje extra om ons gezamenlijk doel te bereiken. Korte lijnen en ook bereikbaar na kantooruren.

Wat zeggen anderen

×