linkedin adverteren

Wat is LinkedIn adverteren?

LinkedIn is bij uitstek hét platform voor het bereiken van je zakelijke doelgroep. Dit is ook precies de rede wat LinkedIn adverteren zo interessant maakt. Via LinkedIn Ads kunnen doelgroepen worden bereikt op basis van hun branches, functies, functietitels en andere opties. 

Het platform biedt verschillende manieren van adverteren zoals gesponsorde content, banners of mailings om jouw boodschap over te brengen. 

Met meer dan 5 miljoen gebruikers in Nederland is LinkedIn net zoals Facebook en Instagram een zeer geschikt social media platform om te adverteren. 

Dit kun je van ons verwachten

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Kennismaking

Je hebt er voor gekozen om te starten met LinkedIn adverteren, tijd voor een kennismaking. We komen graag meer te weten over je bedrijf en doelstellingen. Samen bepalen we wat de juiste strategie is om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Voorstel

Na een succesvolle kennismaking gaan we een voorstel maken. Vaak wordt er gekozen voor een mix van verschillende online marketing kanalen, je kunt er ook voor kiezen om eerst te starten met LinkedIn . Uitbreiden kan altijd nog.

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Inrichten

Yes, we gaan samenwerken! Tijd om de campagnes in te richten, speciaal afgestemd op jouw bedrijf. We gaan samen advertenties bedenken en verschillende doelgroepen samenstellen, zodat jij straks precies het juiste verkeer naar je website krijgt.

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Rapporteren en optimaliseren

Yes, we gaan samenwerken! Tijd om de campagnes in te richten, speciaal afgestemd op jouw bedrijf. We gaan samen advertenties bedenken en verschillende doelgroepen samenstellen, zodat jij straks precies het juiste verkeer naar je website krijgt.

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we beantwoorden je vragen binnen 24 uur. 

Wat kun je verwachten met LinkedIn adverteren

Op basis van jou input bepalen we samen de doelgroep die je wilt bereiken via LinkedIn adverteren. Met deze informatie gaan we de juiste aanpak uitdenken en een geschikte boodschap creëren. We onderzoeken de doelgroep en zetten specifieke campagnes op.

Na het activeren van de campagnes blijven we vervolgens optimaliseren, waardoor er maximaal resultaat word behaalt tegen het juiste bedrag. 

Ontdek hier onder hoe we op verschillende manieren jouw bedrijf online laten groeien.

LinkedIn sponsored content

Wil je meer interactie en conversies? Dan is sponsored content zeer geschikt voor jouw bedrijf. Sponsored content wordt ingezet om het bereik van je bedrijf te vergroten. Advertenties met daarin aantrekkelijke afbeeldingen, videos of teksten worden geplaatst in de newsfeed. Je advertentie wordt getoond tussen andere berichten die geplaatst worden door LinkedIn connecties van jouw getargete doelgroep

Linkedin adverteren

Adverteren met LinkedIn text Ads

Wil je meer traffic of kwalitatieve lead genereren? Zet dan LInkedIn text ads in. Gebruik overtuigende tekst advertenties om jouw doelgroep te overtuigen. Je betaald alleen zodra er geklikt word op jou advertentie. Je kunt de text ads vinden op het LinkedIn platform aan de zijkant van je scherm.

LinkedIn leads

Via LinkedIn leads verzamel je direct leads op het LinkedIn platform. LinkedIn lead forms zijn vooraf aangemaakte formulieren die door je doelgroep verder ingevuld kunnen worden. Op deze manier kun je kwalitatieve lead verzamelen zonder dat er doorgeklikt hoeft te worden naar een website.

linkedin leads

LinkedIn sponsored inMail

Wil je bedrijven of personen benaderen door middel van gepersonaliseerde mails? Dit kan via sponsored inMail, op deze manier kome je berichten direct in de mailbox van linkedIn prospects. 

Gepersonaliseerde inMails zijn geschikt voor het promoten van je product of dienst, het zoeken van werknemers of het promoten van webinars en evenementen.

LinkedIn display advertenties

Wil je de bekendheid van je bedrijf vergroten, of juist meer volgers krijgen? Dit kan via display campagnes. Display is erg geschikt voor branding campagnes. Door Middel van gerichte targeting worden je banners getoond op verschillende plekken op het platform aan de door jou geselecteerde doelgroep.

Wil je starten met LinkedIn adverteren, of je huidige campagnes gratis laten controleren? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder. 

Waarom OnlyForward

Jarenlange ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring in online marketing is elke case haalbaar. In deze jaren hebben we al vele mooie resultaten mogen bereiken.

Transparant en eerlijk

We houden van een persoonlijke en transparante aanpak, met een duidelijk verhaal wat wel of niet mogelijk is. Bij ons weet je waar je aan toe bent.

Maximaal resultaat

Voor ons draait online marketing om het boeken van resultaat, samen met de klant. We nemen geen genoegen met minder, maximaal resultaat voor het juiste bedrag.

Campagnes vanaf €350.- p/m

Wil je jouw campagnes uitbesteden? Dit kan bij ons al vanaf €350.- per maand. Mogelijk voor elk advertising platform.

Je zit nergens aan vast

We werken niet met langdurige contracten of abonnementen, we leveren gewoon goed resultaat. Bij ons zit je nergens aan vas

Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wij houden van aanpakken. We zetten graag een stapje extra om ons gezamenlijk doel te bereiken. Korte lijnen en ook bereikbaar na kantooruren.

Wat zeggen anderen

×