instagram adverteren

Wat is Instagram adverteren?

Adverteren op instagram doe je door berichten/advertenties betaald onder de aandacht te brengen van jouw doelgroep. Op deze manier zorg je er voor dat jouw product of dienst onder de aandacht wordt gebracht. Je kunt er voor kiezen om je advertentie te plaatsen tussen de stories of de tijdlijn van Instagram. 

Instagram heeft bijna 6 miljoen leden in Nederland. Ruim 90% van deze doelgroep is onder de 35 jaar, en ⅓ hiervan is dagelijks actief. Adverteren op Instagram bied dus een groot bereik onder een jonge doelgroep.

Dit kun je van ons verwachten

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Kennismaking

Je hebt er voor gekozen om te starten met Instagram adverteren, tijd voor een kennismaking. We komen graag meer te weten over je bedrijf en doelstellingen. Samen bepalen we wat de juiste strategie is om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Voorstel

Na een succesvolle kennismaking gaan we een voorstel maken. Vaak wordt er gekozen voor een mix van verschillende online marketing kanalen, je kunt er ook voor kiezen om eerst te starten met Instagram. Uitbreiden kan altijd nog.

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Inrichten

Yes, we gaan samenwerken! Tijd om de campagnes in te richten, speciaal afgestemd op jouw bedrijf. We gaan samen advertenties bedenken en verschillende doelgroepen samenstellen, zodat jij straks precies het juiste verkeer naar je website krijgt.

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

rapporteren en Optimaliseren

We zijn live! We checken je campagnes dagelijks (service). Het optimaliseren van je Instagram campagnes vindt wekelijks plaats. Je krijgt van ons toegang tot een dashboard waar je zelf alle data live kunt volgen.

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we beantwoorden je vragen binnen 24 uur. 

De voordelen van Instagram adverteren

Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen visuele content sneller verwerken dan tekst. Dit is een van de redenen waarom Instagram erg geschikt is om jouw bedrijf online zichtbaar te maken. 

 Via Instagram kun je erg doelgericht adverteren. Omdat het onderdeel is van Facebook zijn er vrij exacte gegevens bekend. Data zoals locaties, interesses, hobby’s of zelfs de favoriete film kunnen worden gebruikt bij het samenstellen van je doelgroep.

Waarom adverteren op Instagram een goede keus is?

Gemiddeld besteed je 3 uur per dag met kijken naar je beeldscherm. Ongeveer 90 minuten hiervan is op social media. Adverteren op Instagram geeft je de mogelijkheid om op ieder moment van de dag zichtbaar te zijn, voor iedereen. En dat voor een betaalbare prijs. 

Instagram is erg visueel ingesteld. Dit bied de mogelijkheid om op een andere manier te adverteren dan op bijvoorbeeld via SEA.

Instagram adverteren

Groeien met Instagram adverteren

Het is voor elk bedrijf mogelijk om te groeien, dit kan zijn in omzet, leads of verkopen. Door te starten met Instagram adverteren bereik je erg gericht een grote doelgroep. Instagram is een van de snelst groeiende platformen van Nederland.

Als Instagram specialist helpen we je graag bij het opzetten en inrichten van Instagram adverteren, zodat jij je online doelen behaald. 

Instagram advertenties uitbesteden

Instagram adverteren is erg complex en verandert dagelijks. Vaak hebben bedrijven niet de juiste kennis in huis om het maximale rendement uit de campagnes te halen. Dit kan leiden tot hoge kosten en weinig resultaat. 

Bij OnlyForward zijn we al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het adverteren via Instagram. Wij gebruiken onze kennis en ervaring om maximaal rendement te behalen uit jouw campagnes..

Linkedin opzetten

Waarom OnlyForward

Jarenlange ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring in online marketing is elke case haalbaar. In deze jaren hebben we al vele mooie resultaten mogen bereiken.

Transparant en eerlijk

We houden van een persoonlijke en transparante aanpak, met een duidelijk verhaal wat wel of niet mogelijk is. Bij ons weet je waar je aan toe bent.

Maximaal resultaat

Voor ons draait online marketing om het boeken van resultaat, samen met de klant. We nemen geen genoegen met minder, maximaal resultaat voor het juiste bedrag.

Campagnes vanaf €350.- p/m

Wil je jouw campagnes uitbesteden? Dit kan bij ons al vanaf €350.- per maand. Mogelijk voor elk advertising platform.

Je zit nergens aan vast

We werken niet met langdurige contracten of abonnementen, we leveren gewoon goed resultaat. Bij ons zit je nergens aan vas

Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wij houden van aanpakken. We zetten graag een stapje extra om ons gezamenlijk doel te bereiken. Korte lijnen en ook bereikbaar na kantooruren.

Wat zeggen anderen

×