Facebook adverteren

Wat is Facebook Adverteren?

Wereldwijd maken er miljoenen mensen gebruik van Facebook. Ook in Nederland en België is Facebook het meest gebruikte social media platform, de meeste gebruikers loggen zelfs bijna dagelijks in! 

 Via Facebook advertising kun je adverteren op Facebook. Door het tonen van banners met tekst kun je een erg grote doelgroep bereiken. Daarnaast kun je ook zeer gericht je doelgroep bereiken, dit kan door het kiezen van demografie, geografie, interesses, voorkeuren en nog heel erg veel meer.

Kies voor Facebook adverteren uitbesteden via OnlyForward. Neem vrijblijven contact met ons op. 

Dit kun je van ons verwachten

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Kennismaking

Je hebt er voor gekozen om te starten met Facebook adverteren, tijd voor een kennismaking. We komen graag meer te weten over je bedrijf en doelstellingen. Samen bepalen we wat de juiste strategie is om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Voorstel

Na een succesvolle kennismaking gaan we een voorstel maken. Vaak wordt er gekozen voor een mix van verschillende online marketing kanalen, je kunt er ook voor kiezen om eerst te starten met Facebook. Uitbreiden kan altijd nog.

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Inrichten

Yes, we gaan samenwerken! Tijd om de campagnes in te richten, speciaal afgestemd op jouw bedrijf. We gaan samen advertenties bedenken en verschillende doelgroepen samenstellen, zodat jij straks precies het juiste verkeer naar je website krijgt.

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Rapporteren en optimaliseren

We zijn live! We checken je campagnes dagelijks (service). Het optimaliseren van je campagnes vindt wekelijks plaats. Je krijgt van ons toegang tot een dashboard waar je zelf alle data live kunt volgen.

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we beantwoorden je vragen binnen 24 uur. 

Laat je bedrijf groeien met Facebook advertenties

Wil jij blijven groeien en mensen kennis laten maken met je bedrijf? Dan is het belangrijk om continu nieuwe mensen te blijven aanspreken en in aanraking te brengen met jouw product of dienst. 

Misschien ben je al actief op Facebook maar heb je moeite om jouw doelgroep te bereiken, of verwacht je dat er meer mogelijk is. Vaak word Facebook adverteren gecombineerd met het adverteren via andere platformen zoals Google, Instagram of LinkedIn.

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met online adverteren, helpen je graag verder.

Waarom adverteren op Facebook uitbesteden?

Gemiddeld besteed je 3 uur per dag met kijken naar je beeldscherm. Ongeveer 90 minuten hiervan is op social media. Adverteren op Facebook geeft je de mogelijkheid om op ieder moment van de dag zichtbaar te zijn, voor iedereen. En dat voor een betaalbare prijs. 

Nederland telt ruim 10 miljoen Facebook gebruikers, van jong tot oud. Hierdoor is Facebook de ideale manier om jouw doelgroep te bereiken. Kies voor Facebook adverteren uitbesteden!

Facebook adverteren
Facebook adverteren

De voordelen van Facebook adverteren

De mogelijkheden van het adverteren via Facebook zijn gigantisch. Social media is het perfecte platform om jouw doelgroep te laten zien wie jullie zijn en wat jullie doen. Door het inzetten van aantrekkelijke advertenties kun je op korte termijn erg veel verkeer naar je website leiden. 

Facebook biedt verschillende mogelijkheden om advertenties te maken. Je  kun je er voor kiezen om een losse afbeelding te tonen, een carrousel of juist een video. Door het testen van verschillende advertenties en doelgroepen kunnen we erg laagdrempelig de juiste methode voor jouw bedrijf vinden.

Facebook advertenties uitbesteden

Facebook adverteren is erg complex en verandert dagelijks. Vaak hebben bedrijven niet de juiste kennis in huis om het maximale rendement uit de campagnes te halen. Dit kan leiden tot hoge kosten en weinig resultaat. 

Bij OnlyForward zijn we al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het adverteren via Facebook. Wij gebruiken onze kennis en ervaring om maximaal rendement te behalen uit jouw advertenties.

Facebook uitbesteden

Waarom OnlyForward

Jarenlange ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring in online marketing is elke case haalbaar. In deze jaren hebben we al vele mooie resultaten mogen bereiken.

Transparant en eerlijk

We houden van een persoonlijke en transparante aanpak, met een duidelijk verhaal wat wel of niet mogelijk is. Bij ons weet je waar je aan toe bent.

Maximaal resultaat

Voor ons draait online marketing om het boeken van resultaat, samen met de klant. We nemen geen genoegen met minder, maximaal resultaat voor het juiste bedrag.

Campagnes vanaf €350.- p/m

Wil je jouw campagnes uitbesteden? Dit kan bij ons al vanaf €350.- per maand. Mogelijk voor elk advertising platform.

Je zit nergens aan vast

We werken niet met langdurige contracten of abonnementen, we leveren gewoon goed resultaat. Bij ons zit je nergens aan vas

Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wij houden van aanpakken. We zetten graag een stapje extra om ons gezamenlijk doel te bereiken. Korte lijnen en ook bereikbaar na kantooruren.

Wat zeggen anderen

×