email marketing

Wat is email marketing?

Email marketing is een vorm van online marketing waarbij emails worden verstuurd naar klanten, prospects en bedrijven. Het doel van email marketing is om je bedrijf,  product of dienst onder de aandacht te brengen bij de ontvangen. 

Email marketing is relatief voordelig omdat er geen hoge kosten worden gerekend voor het verzenden van emails. Er zijn geen kosten per klik aan verbonden zoals bijvoorbeeld bij Google, Facebook of Instagram

Bij email marketing is het van belang dat je zelf een email bestand opbouwt, en dat de ontvanger vooraf toestemming geeft om benaderd te worden. Daarnaast is de inhoud van die email erg belangrijk. Bij email marketing wordt de email bijna altijd voorzien van een Call To Action.

Dit kun je van ons verwachten

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Kennismaking

Je hebt er voor gekozen om te starten met email marketing, tijd voor een kennismaking. We komen graag meer te weten over je bedrijf en doelstellingen. Samen bepalen we wat de juiste strategie is om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Voorstel

Na een succesvolle kennismaking gaan we een voorstel maken. Vaak wordt er gekozen voor een mix van verschillende online marketing kanalen, je kunt er ook voor kiezen om eerst te starten met email marketing. Uitbreiden kan altijd nog.

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Inrichten

Yes, we gaan samenwerken! Tijd om je email campagnes in te richten, speciaal afgestemd op jouw bedrijf. Afhankelijk van jouw doelstelling gaan we samen de juiste content bedenken en bijpassende Call to Actions.

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Optimaliseren

Na het koppelen van onze software met de e mail adressen kunnen we starten met verzenden. Afhankelijk van jou wensen kunnen we wekelijks of maandelijks nieuwe emails versturen.

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we beantwoorden je vragen binnen 24 uur. 

Wat kun je verwachten als je er voor kiest om email marketing uit te besteden?

Misschien ben je zelf al een tijdje bezig met het email marketing, maar behaal je nog niet het gewenste resultaat? Het is erg lastig om interessante en verleidelijke content te versturen naar je doelgroep, wat vervolgens geconverteerd in een lead of verkoop. 

Door te kiezen voor email marketing uitbesteden krijg je een ervaren specialist die er voor zorgt dat de gewenste actie wordt uitgevoerd. Wil je een hoger conversiepercentage, of juist meer volgers op social media? Wij zorgen er voor dat je doel echt behaald gaat worden.

Wat kan een email marketeer voor je betekenen?

Het inschakelen van een online advertising bureau biedt je de expertise die je nodig hebt voor het verzenden van de juiste content naar jouw doelgroep. Hier een aantal voordelen die een email marketeer kan bieden:

  • Een hoger openings percentage
  • Juiste metingen instellen (meten is weten)
  • Meer doorklikken naar je website
  • Meer abonnees die klant worden
  • Het inzetten van de juiste software
email marketing uitbesteden
email marketing telefoon

Email marketing uitbesteden via Mailchimp

Bij OnlyForward werken we veel met het email programma Mailchimp. Via Mailchimp kunnen we slimme, gepersonaliseerde email versturen. Mailchimp is erg makkelijk te koppelen met een e-commerce platform of database. Hierdoor kunnen mails eenvoudig gepersonaliseerd worden.

Starten met email marketing

Wil je graag starten met het versturen van content, en email marketing uitbesteden? Wij stellen goed converterende email op die er voor zorgen dat je doelgroep wordt verleid en gestimuleerd. 

Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder.

email marketing

Waarom OnlyForward

Jarenlange ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring in online marketing is elke case haalbaar. In deze jaren hebben we al vele mooie resultaten mogen bereiken.

Transparant en eerlijk

We houden van een persoonlijke en transparante aanpak, met een duidelijk verhaal wat wel of niet mogelijk is. Bij ons weet je waar je aan toe bent.

Maximaal resultaat

Voor ons draait online marketing om het boeken van resultaat, samen met de klant. We nemen geen genoegen met minder, maximaal resultaat voor het juiste bedrag.

Campagnes vanaf €350.- p/m

Wil je jouw campagnes uitbesteden? Dit kan bij ons al vanaf €350.- per maand. Mogelijk voor elk advertising platform.

Je zit nergens aan vast

We werken niet met langdurige contracten of abonnementen, we leveren gewoon goed resultaat. Bij ons zit je nergens aan vas

Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wij houden van aanpakken. We zetten graag een stapje extra om ons gezamenlijk doel te bereiken. Korte lijnen en ook bereikbaar na kantooruren.

Wat zeggen anderen

×