Display advertising

Wat is display advertising?

Display advertising is een online advertentie methode waarbij je banners laat zien aan een getargete doelgroep. Door middel van het tonen van beeld of video advertenties op partnersites van Google bereik je tegen relatief lage kosten een grote doelgroep.

Display advertenties worden getoond op verschillende apparaten zoals, desktop, mobiel en tablet. Display advertising is erg geschikt voor brand awareness of remarketing.

Dit kun je van ons verwachten

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Kennismaking

Je hebt er voor gekozen om te starten met Display advertising, tijd voor een kennismaking. We komen graag meer te weten over je bedrijf en doelstellingen. Samen bepalen we wat de juiste strategie is om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Voorstel

Na een succesvolle kennismaking gaan we een voorstel maken. Vaak wordt er gekozen voor een mix van verschillende online marketing kanalen, je kunt er ook voor kiezen om eerst te starten met Display advertising. Uitbreiden kan altijd nog.

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Inrichten

Yes, we gaan samenwerken! Tijd om je display campagnes in te richten, speciaal afgestemd op jouw bedrijf. Afhankelijk van jouw doelstelling gaan we samen de juiste banners bedenken en bijpassende Call to Actions.

Created by Michał Kamińskifrom the Noun Project

Rapporteren en optimaliseren

We zijn live! Nu is het tijd om er voor te zorgen dat we het juiste verkeer, voor het juiste bedrag, naar je website realiseren. We checken je campagnes dagelijks (service). Het optimaliseren van je campagnes vindt wekelijks plaats.

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we beantwoorden je vragen binnen 24 uur. 

Waarom display advertising campagnes?

De grootste voordelen van display advertentie campagnes zijn het opbouwen van naamsbekendheid en de mogelijkheid om gericht te adverteren. Door het grote bereik en de specifieke target mogelijkheden is deze manier van adverteren erg geschikt voor elk bedrijf. 

Display advertising biedt de mogelijkheid om op verschillende manieren te targeten. Je kunt bijvoorbeeld targeten op demografische kenmerken zoals leeftijd, geslacht, woonplaats, maar ook op interesses. Wil je jouw advertenties alleen maar laten zien aan mensen die van voetbal houden, dan kan dat.

Display advertising
display adverteren

Wat zijn de voordelen van display advertising?

Twijfel je nog of je wilt starten met display advertising, en of het een onderdeel moet zijn van je marketing strategie? We hebben hieronder een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet.

  • Snel zichtbaarheid op specifieke dagen en tijden
  • Mogelijkheid om meerdere uitingen in één boodschap te tonen
  • Je verhoogd eenvoudig en snel je bereik
  • Zeer gericht targeten van je doelgroep

Display advertising uitbesteden

Je wilt graag starten met display advertising, en dit uitbesteden. We kijken graag met je mee wat de juiste strategie gaat zijn voor jouw bedrijf. Door te kiezen voor OnlyForward kies je voor een bureau met ervaring, meer dan 10 jaar!

display advertising uitbesteden

Waarom OnlyForward

Jarenlange ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring in online marketing is elke case haalbaar. In deze jaren hebben we al vele mooie resultaten mogen bereiken.

Transparant en eerlijk

We houden van een persoonlijke en transparante aanpak, met een duidelijk verhaal wat wel of niet mogelijk is. Bij ons weet je waar je aan toe bent.

Maximaal resultaat

Voor ons draait online marketing om het boeken van resultaat, samen met de klant. We nemen geen genoegen met minder, maximaal resultaat voor het juiste bedrag.

Campagnes vanaf €350.- p/m

Wil je jouw campagnes uitbesteden? Dit kan bij ons al vanaf €350.- per maand. Mogelijk voor elk advertising platform.

Je zit nergens aan vast

We werken niet met langdurige contracten of abonnementen, we leveren gewoon goed resultaat. Bij ons zit je nergens aan vas

Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wij houden van aanpakken. We zetten graag een stapje extra om ons gezamenlijk doel te bereiken. Korte lijnen en ook bereikbaar na kantooruren.

Wat zeggen anderen

×